Sæson 2018

Dameklubben

Dameklubben – Tirsdagsdamer – er en velfungerende klub i Himmelbjerg Golf Club. Vi har de sidste år været 95-105 medlemmer – man kan blive medlem, når man er fyldt 19 år, men langt de fleste er mellem 50 og op i 70erne. Vi er en aktiv klub med højt aktivitetsniveau – både med hensyn til golf som sociale aktiviteter.

 

Sæson 2018

Vi starter sæson 2018 tirsdag d.10. april, og så spiller vi 17 almindelige tirsdage. Her spiller du, når det passer ind i dit dagsprogram – du melder dig bare på i golfbox med nogen, du kender, men så sandelig også med nogen, du ikke kender. Himmelbjerg Golf Clubs motto er: En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt. Vi spiller stableford i 3 rækker, og hver tirsdag er der præmier til de bedst placerede. Dameklubben står selv for disse præmier, og det er gavekort, som kan bruges i shoppen, pubben eller klubben. Har man ud over stableford også lyst til at spille slagspil, kan man også dette – det kræver dog, at du er under HCP 30. Som noget nyt i år koster det ikke ekstra. På almindelige tirsdage spiller vi også inden for flaglængde på alle par 3 hullerne.

Hver tirsdag kan man også vinde birdiebolde. Hver gang man laver en birdie, udløser det en bold. Gevinster for tirsdagsmatcherne uddeles ved maj måneds afslutning og sæsonafslutning.

Vi spiller Order of Merit – en gennemgående turnering på almindelige tirsdage, hvor man tildeles point efter dagens placeringer i de tre rækker, og vinderen findes først efter de 17 runder. Ved sæsonafslutning uddeles pokaler og præmier.

 

Månedsafslutninger

Månedsafslutninger er cirka den sidste tirsdag i måneden. I år i april, maj, september og oktober. Her har vi gunstart kl. 16.00 med mødetid kl. 15.30 – oktober 14.00/13.30. Vi spiller i 3 rækker, fortrinsvis stableford, men også holdkonkurrencer. Hver måned har sin egen sponsor. Efter matchen fællesspisning, 125 kr. – og præmieuddeling.

 

Golfudflugt og Pigegolfaften

Vores Golfudflugt ligger i år tirsdag d.03.07.18 til Aarhus Ådal. Pris 330 kr. Løbende start fra 14.30.

Pigeaftengolf ligger i år tirsdag d.31.07.18.  Vi spiller hulspil med efterfølgende spisning og uddeling af præmier. Har du ikke prøvet at spille hulspil, skal du ikke holde dig tilbage- det lærer du hurtigt, og så er du jo også klar til Hulspilsmatchen torsdag d. 23. august 2018, hvor Herreklubben dyster mod Dameklubben.

 

Venindegolf/ Golf for Girls

I 2017 afholdt vi for første gang Venindegolf/ Golf for Girls. Det blev en meget stor succes, så det gentager vi selvfølgelig. Det sker fredag d. 17.08.18 med gunstart kl. 16.00 og mødetid kl. 15.30. Her kan du invitere dine golftossede veninder med, så de får chancen for at opleve vores dejlige bane og vores dejlige Dameklub. Du kan selvfølgelig også selv deltage, hvis veninden er forhindret.

 

Dameweekend.

Dameweekenden går i år til Hjarbæk Fjord Golf Center.  I år er det fredag/ lørdag/søndag d. 08-10. juni 2018 – Pris for 2 gange golf, 2 overnatninger, 2 gange morgenmad og aftensmad er i alt 1795 kr.  Vi spiller golf fredag og lørdag. Vi skal indkvarteres i 4 personers lejligheder. Tilmelding – er allerede oprettet –  i golfbox senest 1. maj 2017 . Hvis man ønsker eneværelse er det senest 1. april.

 

Prøv noget nyt!

Mulighederne er mange. Prøv noget nyt – du har også mulighed for at melde dig til Regionsgolf, Roxy Malt turnering og Klubmesterskaberne.

Udover alle disse golfarrangementer, har vi i løbet af året også julefrokost i december, bankospil i januar, bowling i februar, opstartsmøde i marts og evalueringsmøde i november. Golfsæsonen strækker sig over hele året, og de mest seje tirsdagsdamer spiller uanset vejret, når banen er åben.

 

Golfetiketter.

–          Husk at man kan spille 3 EDS’er om ugen.

–          Hjælp hinanden med de mange golfregler.

–          Hjælp hinanden til at det bliver en god golfrunde for alle parter.

–          Husk at skrive tydeligt på scorekortene. Er de våde, så print og udfyld en ny.

–          Husk at tage godt imod nye medlemmer.

 

Tilmeldinger

Alle matcher er oprettet i golfboks. Hold øje med tilmeldingsfrister/ betalingsfrister. Meld dig til ligeså snart du ved, at du deltager. Det giver os et bedre overblik over hele planlægningen.

Har du gevinster, eller kender du nogen der har, store som små, modtages de meget gerne, for med vores udvidede aktivitetsniveau – bliver det til mange præmier hen over sæsonen.

Tilmelding til Sæson 2018 i golfboks. Pris 325 kr.

Tilmelding til Slagspilsklubben i golfboks. Pris 0 kr. 

 

GOLF:

Dato Turnering Sponsor
27. marts – 25. september     : Almindelige tirsdage, hvor vi spille ud i løbet af dagen Dameklubben/tirsdagsdamerne
Tirsdag 24. april Månedsafslutning – gunstart kl. 16.00 Dameklubben/tirsdagsdamerne
Tirsdag 29. maj Månedsafslutning – gunstart kl. 16.00 Frisørhuset Wellness & Beauty
v/ Susanne Vater
Tirsdag 8.-10. juni Dameweekend til Hjarbæk Golf Center  
Tirsdag 26. juni PINK CUP  
Tirsdag 3. juli Golfudflugt til Aarhus Ådal – løbende start fra kl. 14.30  
Tirsdage 10.-24. juli sommerferie  
Tirsdag 31. juli Pigeaftengolf – hulspil  
Fredag 17. august Venindegolf – gunstart kl. 16.00  
Tirsdag 4. september August-månedsafslutning – gunstart kl. 16.00 Revisionshuset Tal & Tanker
v/ Jonna Jakobsen
Tirsdag 2. oktober Sæsonafslutning – gunstart kl. 14.00 Modebutik Kate K, Silkeborg

 

 

Sponsorer:

Indenfor flaglængde: KASA.dk, Jyske Bank A/S, Omni Clean ApS, Gorridsens Design, 

Månedsmatcher: Kate K –  Frisørhuset –  Hostruphus –  Tirsdagsdamer

Order of Merit:  Brasseriet Underhuset

Hole in one: Frisørhuset

underhuset 180   frisorhuset      jyskebank 

 

  omni clean 180    2013-kasa  

 

 kate K   

 

 

Dameudvalget:  Hanne Kjærtinge, Kamma Dickson, Christina Christiansen og Jane Bach Sørensen.

 

Program til UDSKRIFT