Sæson 2017

Dameklubben – Tirsdagsdamer – er en velfungerende klub i Himmelbjerg Golf Club. Vi har de sidste år været 95-105 medlemmer – man kan blive medlem, når man er fyldt 19 år, men langt de fleste er mellem 50 og op i 70erne. Vi er en aktiv klub med højt aktivitetsniveau – både med hensyn til golf som sociale aktiviteter.

Vi starter sæson 2017 tirsdag d. 28. marts, hvis banen er åben, og så spiller vi 18 almindelige tirsdage. Her spiller du, når det passer ind i dit dagsprogram – du melder dig bare på i golfbox med nogen, du kender, men så sandelig også med nogen, du ikke kender. Himmelbjerg Golf Clubs motto er: En fremmed er en ven du endnu ikke har mødt. Vi spiller stableford i 3 rækker, og hver tirsdag er der præmier til de bedst placerede. Dameklubben står selv for disse præmier, og det er gavekort, som kan bruges i shoppen, pubben eller klubben. Har man ud over stableford også lyst til at spille slagspil, kan man også dette – det kræver dog, at du er under Hcp 25. På almindelige tirsdage spiller vi også inden for flaglængde på alle par 3 hullerne. Vi spiller Order of Merit – en gennemgående turnering på almindelige tirsdage, hvor man tildeles point efter dagens placeringer, og vinderen findes først efter de 18 runder. Ved sæsonafslutning uddeles pokaler og præmier.

Hver tirsdag kan man også vinde birdiebolde. Hver gang man laver en birdie, udløser det en bold. Gevinster for tirsdagsmatcherne uddeles ved sommerafslutning og sæsonafslutning.

Månedsafslutninger:  Månedsafslutninger er den sidste tirsdag  i april, maj, juni, august. Her har vi gunstart kl. 16.00 med mødetid kl. 15.30. Sæsonafslutningen er den første tirsdag i oktober med gunstart kl. 14.00 og mødetid kl.13.30. Vi spiller i 3 rækker, fortrinsvis stableford, men også holdkonkurrencer. Hver måned har sin egen sponsor. Efter matchen fællesspisning, 125 kr. – og præmieuddeling.

Hammeludflugt :

 Vores Hammeludflugt ligger i år torsdag d.06.07.17, hvor vi har løbende start fra 14.30. Vi spiller runden, derefter fællesspisning og uddeling af præmier. Pris 330 kr.

Pigegolfaften:

Pigeaftengolf ligger i år tirsdag d.01.08.17 med gunstart kl. 16.00. Vi spiller hulspil med efterfølgende spisning og uddeling af præmier. Har du ikke prøvet at spille hulspil, skal du ikke holde dig tilbage- det lærer du hurtigt, og så er du jo også klar til Hulspilsmatchen torsdag d. 17. august, hvor Herreklubben dyster mod Dameklubben.

Venindegolf/ Golf for Girls.

Som noget nyt i år afholder vi en Venindegolf/ Golf for Girls. Det sker fredag d. 05.05.17 med gunstart kl. 16.00 og mødetid kl. 15.30. Her kan du invitere 1-2 golftossede veninder med, så de får chancen for at opleve vores dejlige bane og vores dejlige Dameklub. Du kan selvfølgelig også selv deltage, hvis veninden er forhindret.

Dameweekend.

Dameweekenden går i år til Benniksgaard Golfanlæg ved Rinkenæs i Sønderjylland. I år er det lørdag/søndag d.10.-11. juni 2017 – Pris for 2 gange golf, overnatning, morgenmad og aftensmad er 1450 kr..  Der bliver også mulighed for en ekstra overnatning og aftensmad fredag og morgenmad lørdag. Pris i alt 1950 kr. Desuden er der mulighed for golf fredag på vej til Benniksgaard Golfanlæg, for de der har lyst til det. Vi skal spille Kellers Park Golf Club, og prisen er 300 kr. for golf, frokost og øl/vand.  Vi skal indkvarteres i 4 personers luksuslejligheder. Tilmelding i golfbox senest 1. maj 2017 .

Prøv noget nyt!

Mulighederne er mange. Prøv noget nyt – du har også mulighed for at melde dig til Regionsgolf, Roxy Malt turnering og Klubmesterskaberne.

Udover alle disse golfarrangementer, har vi i løbet af året også julefrokost i december, bankospil i januar, bowling i februar, opstartsmøde i marts og evalueringsmøde i november. Golfsæsonen strækker sig over hele året, og de mest seje tirsdagsdamer spiller uanset vejret, når banen er åbnet. Ligeledes er der en del, der mødes til golffitness ved Maja Giver.

Golfetiketter.

–          Husk at man kan spille 3 EDS’er om ugen.

–          Hjælp hinanden med de mange golfregler.

–          Hjælp hinanden til at det bliver en god golfrunde for alle parter.

–          Husk at skrive tydeligt på scorekortene. Er de våde, print og udfyld en ny.

–          Husk at tage godt imod nye medlemmer.

Tilmeldinger: Alle matcher er oprettet i golfboks. Hold øje med tilmeldingsfrister/ betalingsfrister. Meld dig til ligeså snart du ved, at du deltager. Det giver os et bedre overblik over hele planlægningen. Har du gevinster, eller kender du nogen der har, store som små, modtages de meget gerne, for med vores udvidede aktivitetsniveau – bliver det til mange præmier hen over sæsonen.

Tilmelding til Sæson 2017 i golfboks. Pris 325 kr. Tilmelding til Slagspilsklubben i golfboks. Pris 125 kr.

Sponsorer:

Indenfor flaglængde: KASA.dk, Jyske Bank A/S, Omni  Clean  Aps, Malerfirmaet Borghus & Søn, VVS installatør René Niebuhr.

Månedsmatcher: Kate K –  Frisørhuset –  Hostruphus –  Tirsdagsdamer.

Order of Merit: Underhuset.  

Hole in one: Frisørhuset.

underhuset 180    frisorhuset         Hostruphus             jyskebank    niebuhr 180      omni clean 180   Borghus   2013-kasa  

kate K

 

Sæsonkalender 2017 –  Ret til ændringer forbeholdes.

28. marts

 

1. tirsdagsturnering i Dameklubben og Slagspilsklubben – alternativ dato 4. april –
herefter hver tirsdag med undtagelse af juli måned indtil 26. september
25. april Månedsmatch april – gunstart kl. 16.00 
5. maj Venindegolf – gunstart kl. 16.00
30. maj Månedsmatch maj – gunstart kl. 16.00
 10.-11. juni   .

 

Dameweekend til Benniksgaard i Sønderjylland
(mulighed for en runde golf om fredagen – se Golfbox) 
13. juni

 

 

 

 

ALMINDELIG TIRSDAGSGOLF, men banen er optaget af mange gæster det meste af dagen,
hvorfor vi finder det nødvendigt med en fælles gunstart kl. 16.00
(det er een af de tirsdage, hvor vi er forpligtet til at vige for gæster i løbet af sæsonen –
og dermed greenfeeindtægt til klubben).
Der vil også være mulighed for at gå tidligt ud for de morgenfriske, men banen skal være tom kl. 9.00 til gæsterne –
denne tirsdag tæller med i den løbende turnering, Order of merit m.v.

NB: den anden tirsdag er d. 22.08.2017, hvor der også vil være en del gæster på banen.

27. juni Månedsmatch juni – gunstart kl. 16.00 
6. juli Udflugtstur til Hammel – løbende start fra kl. 14.30 til 15.30
1. august Pigeaftengolf – hulspilsturnering – gunstart kl. 16.00
17. august Herreklubben / Dameklubben – hulspilsturnering – gunstart kl. 16.30
29. august Månedsmatch august – gunstart kl. 16.00
3. oktober Sæsonafslutning oktober – mødetid kl. 13.30 – gunstart kl. 14.00

 

 

Tirsdagsdamerne:

Jane Bach Sørensen: 24664755 janebach@mail.tele.dk

Christina Christiansen: 22774860 christinagolf@live.dk

Hanne Kjærtinge: 86837145/ 21697669   hannekjaertinge@icloud.com

Kamma Dickson: 23612874 kamma@lycos.com