Regionsgolf

Vil du spille regionsgolf i 2019?

Det er nu du skal beslutte om du vil være med til regionsgolf til næste år. Det er både sjovt og hyggeligt at spille regionsgolf og du får lejlighed til at spille andre baner ”gratis”. Regionsgolf er en hulspilturnering der afvikles i maj-juni 19, hvor hold fra HGC møder hold fra andre klubber.

Hvis du vil høre mere, eller er du klar til at deltage, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede som er klubbens koordinatorer.

A,B,C og D-rækkerne (spiller altid mandage kl. 17)

Ebbe Maribo                           29888143 eller ebbemaribo@gmail.com 
René Juel Andersen
Jens Ejner Kristensen
Carsten Lindblad

Senior- og veteranrækkerne (spiller forskellige ugedage)

Ingo Nikolajsen                       24458299 eller  ingo@nikolajsen-net.dk

Lejf Rattenborg Bøgedal
Villy Holm
Erik Vestergaard

 

Regionsgolf er en holdturnering, hvor man dyster i hulspil (uden HCP) mod tre andre klubber i nærheden. Se mere på www.regionsgolf-danmark.dk

Et hold består af to kvinder og fire mænd. De seks kampe afvikles i maj/juni. Vinderen af en pulje går videre i en vind eller forsvind turnering efter sommerpausen. Eneste udgift er kørsel og mad efter matchen (ca. kr. 75)

 

A, B, C og D turneringen

Her spilles i fire handicapgrupper, og man tilmelder sig på det hold, som passer til ens EGA HCP

Handicapgrænser. (EGA Hcp.)

  Damer/Herrer
 A-rækken Hcp. 4,5 – 11,4
B-rækken Hcp. 11.5 – 18.4
C-rækken Hcp. 18.5 – 26.4
D-rækken Hcp. 26.5 – 33.0

 

Kontaktperson: ebbemaribo@gmail.com

Ebbe Maribo Pedersen
Jan Baisgaard
Jens Ejner Kristensen
Michael Hillerström

Senior og veteran

Deltagere:

For Seniorer gælder, at man skal være fyldt 50 år, inden udgangen af det år turneringen spilles.

For Veteraner skal man være 60 år, inden udgangen af det år turneringen spilles.

For Super Veteraner skal man være 70 år, inden udgangen af det år turneringen spilles.

Der spilles ikke med handicapbegrænsninger i disse rækker. Man spiller dog på forskellige niveauer som A, B, C. Der spilles alene fra ”scratch” i alle rækker. I HGC anbefaler vi derfor, at dit handicap ligger under hcp. 26 som dame og hcp. 22 som herre. Men du kan godt være med, selv om dit handicap er højere, hvis du ønsker det.

Holdene bliver placeret i en gruppe med 3 andre Østjyske klubber og spiller her alle mod alle i 3 ude og 3 hjemmekampe. Puljevinderen rykker op og taberen i puljen rykker ned.

Alle nye hold skal tilmeldes i C-rækken.

Turneringsformen:

Et hold består af 2 damer og 4 herrer, som spiller 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Alle spiller hulspil fra scratch. Alle singlerne tæller 2 point og mixed foursome tæller 3 point. Der spilles i alt om 11 point.

De 6 puljekampe spilles normalt i ugerne 18-23.

Eneste udgift i forbindelse med turneringen er kørsel samt lidt mad efter matchen (ca. 75 kr). Kampene afvikles typisk fra kl. 16/17 for seniorerne og om formiddagen for veteraner. Vi er selv medbestemmende til hvilken ugedag vi spiller. For seniorernes vedkommende spilles udekampene typisk fredag kl. 16:00/17:00 og hjemmekampene torsdag samme tid. For veteranerne spilles hjemmekampene torsdag kl. 10:00/11:00. Udekampene samme tid med vekslende ugedage.

Er du interesseret i at høre mere om Regionsgolf Senior/Veteran kan du kontakte, Ingo Nikolajsen på telefon 24458299 eller mail: ingo@nikolajsen-net.dk.

Bent Nørtoft
Ingo Nikolajsen
Ole Frølich-Hansen
Palle Rasmussen