Tællende turneringer

 

DGU har lavet nogle rettelser og tilføjelser til forståelse af det nye EGA handicapsystem. Teksten kan læses ved at følge dette LINK.

22.04.13: Turneringsudvalget har besluttet, at der skal ændres på metoden til afgørelse om præmier i forbindelse med lige score, når der er tale om klubturneringer. Tidligere regler sagde, at det var scores på de sidste 9 huller (6, 3, sidste hul), der var afgørende. For at forenkle samt for at gøre betingelserne ens for alle – ved gunstart er for-9 og bag-9 ikke det samme for alle spillere – vil fremtidige ens scores blive afgjort ved sammenligning af handicap. Således vinder en spiller med lavere handicap over en spiller med et højere handicap, hvis deres scores er ens. Har de samme handicap, afgøres det med lodtrækning. Spillernes placeringer bibeholdes således, at der tales om delt 1. plads o.s.v..

De samlede turneringsbetingelser kan læses ved at følge dette LINK.


 

13.02.13: Bestyrelsen har besluttet, at spillere uden et EGA handicap må deltage i klubbens turneringer på lige fod med spillere med et EGA handicap, såfremt alle andre betingelser er opfyldte.

Der opfordres dog til, at disse spillere, såfremt de ønsker det, forsøger at generhverve deres EGA handicap ved at spille 3 tællende runder.