Onsdagsherrer

Carsten Lindblad, formand21 60 27 60mail
Peder Møller Stampe30 56 02 90mail
Leif Pedersen, kasserer30 25 86 84mail
Villy Holm, registrering scorekort27 78 50 13mail
Ole Krabbe20 27 67 80mail

 

Herreklubben byder velkommen til en ny spændende sæson.

Sæsonstart:  onsdag den 28. marts 2018.
Afslutning:   onsdag den 3. oktober 2018.

Der spilles i 2018 i alt 19 onsdage der tæller til Order of Merit, – 12 turneringer i foråret og 7 i efteråret.
Af de 19 tællende turneringer er der en med frivillig gunstart i foråret og en i efteråret.
Der ud over er der 4 sponsorerede gunstarter.  Gunstarter med turneringssponsor er kun for medlemmer af herreklubben. Tilmelding og betaling foregår via golfbox.

De to frivillige gunstarter har vist sig vældig populære, for selvom vi er mange der ofte mødes på nogenlunde samme tidspunkter og hygger os med golf og indbyrdes konkurrencer, er det nu rigtig dejligt også at blive blandet med andre, som vi normalt ikke møder på de sædvanlige spille tider. 
Der betales ikke ekstra gebyr for deltagelse i de frivillige gunstarter, der er ikke arrangeret fælles spisning, men der er rigtig mange der bestiller med og spiser. Der er ikke individuelle præmier, men præmier til det bedst scorende hold.
Der spilles også en gennemgående turnering ”Order of Merrit”, hvor man bruger de 10 bedste resultater for hver deltager, og der er præmieuddeling ved sæsonafslutning.
De frivillige gunstarter er tællende til Order of Merit uanset om man deltager i gunstart, eller spiller på et andet tidspunkt denne dag.

Prisen for en sæson er igen i år fastsat til kr. 325,00, som betales ved tilmelding via golfbox. Alle herrer med banetilladelse kan deltage. Medlemmer af HGC som får banetilladelse i løbet af foråret kan tilmelde sig efterårets matcher for kr. 160,00, ligeledes via golfbox.

Vi har i 2017 været 141 tilmeldte i herreklubben – NY rekord, og vi opfordrer alle herrer til at deltage, samt bakke op om og tilmelde sig gunstarterne, det er både hyggeligt, lærerigt og sjovt at komme ud at spille og lære nye golfere at kende.

Nye medlemmer af HGC opfordres til at deltage i onsdags turneringerne, og er I i tvivl om hvordan man tilmelder sig, kan alle herreklubbens medlemmer træffes via HGC hjemmeside, vi vil meget gerne hjælpe nye i gang.
Tilmelding foregår via golfbox under ”onsdagsherrer – sæsontilmelding”. Inden første turnering den 28. marts, er der foretaget en inddeling i 3 grupper efter handicap. Hvor gruppe A spiller slagspil og B og C spiller stableford.
Der er ikke et fast starttidspunkt for onsdagsturneringerne, Der kan spilles fra tidlig morgen, og slut tidspunkt er når du ikke kan se mere.
Onsdage mellem kl. 13:00 og kl. 17:00 er golfbox tiderne forbeholdt herrer i HGC.
I hver turnering er der penge præmie til de 5 bedste i hver gruppe.
Penge- og vinpræmier uddeles ved sommerafslutning og sæsonafslutning.

Slutspillet – kampen om Order of Merit.
For at gøre kampen om at vinde Order of Merit mere spændende og en direkte fight mellem de spillere der har lagt sig i spidsen, vil de 2 sidste onsdage blive en kamp mellem de 8 spillere der ligger i toppen af listen, således at tiden kl. 14:30 er reserveret spillerne fra placering 5,6,7 og 8, og tiden kl. 14:40 er spillerne fra placering 1,2,3 og 4. Det er en betingelse at de 8 bedst placerede spiller på disse tider, for at deres score er tællende til Order of Merit.
Tee time for de 8 bedst placerede spillere de sidste 2 onsdage oprettes af herreudvalget.
Order of Merit placeringer 2017:  
1. Michael Knop 101 point, 2. Bjarne Brogaard 93 point,
3. Bjarne Pedersen 86 point, 4. Ole Sommer 80 point, 5. Gunner Bruun 77 point.

Herretur: Herreklubben arrangerede i 2017 en tur til H. C. Andersen Golf ved Bogense.
I 2018 går herreturen i weekenden den 8. – 10. juni til Timmendorfer Strand som ligger ved Østersøen mellem Neustadt og Lübeck. Tilmelding via golfbox så længe der er plads.

”Hole in one” præmie.
I sæson 2018 vil der i de 4 gunstarter være en kontant præmie på kr. 1.000,- ved Hole in One på alle par 3 huller.  Præmien er udsat af herreklubben.
NYT NYT. Der vil i 2018 sæson være et gavekort til Shoppen på kr. 300,- ved Hole in One på alle onsdage, vil blive uddelt ved afslutninger.

Vores Bane:  Tak til vores greenkeepere og alle de frivillige der laver så mange gode forskønnelser og forbedringer op til hver ny sæson. Det ser rigtig flot ud med de nye trapper og stier, der er blevet lavet og forbedretJ hold endelig ikke op med det.
Onsdagsherrerne spiller efter nedenstående regler:
1. Ved lige score er det spilleren med lavest handicap der er vinder.
2. Vi spiller ikke mere med nærmest flaget på par 3 hullerne, men alle spillere med første slag inden for en flaglængde får en flaske vin. Skal noteres af markøren på scorekortet.

Venskabsklub.
Desværre tabte vi turneringen mod Hedensted på deres bane i 2017, men den 30. maj skal vi vinde den tilbage på vores egen bane.

 Udvalgets medlemmer er:
 Ole Krabbe, Leif Pedersen, Villy Holm, Peder Stampe Møller og Carsten Lindblad.

Turnerings afvikling 2018
Forår Efterår
april Maj Juni juli august September Oktober
28. marts 2 6 ferie. 1 5 3 afslutning
4 9 13   8 12 gunstart  
11 16 20   15 19  
19 23 gunstart 27 forårsafslutning   22 gunstart* 26  
25 gunstart * 30**     29 UDGÅR MiD    
* frivillig gunstart – uden gebyr, spisning og individuelle præmier, men med præmie til det bedste hold.
Man kan tilmelde sig denne gunstart eller spille når som helst på dagen, alle scores tæller med i OoM.

** venskabs turnering mod Hedensted. Gunstart kl. 16:00. også tællende turnering til OoM. tilmelding på golfbox.

 

 

 

Tak til vore sponsorer

  

 

superbrugsen Them                 Salten el