”Klubber – i – klubben”

 

”Klubber – i – klubben” lyder lidt mærkeligt, men det giver god mening, og det er en god indgang til at komme videre i ”golfkarrieren”. HGC har ”4 underklubber”, hvor man kan møde andre klubmedlemmer og deltage i konkurrencer. Her kan man melde sig til enten alene eller sammen med nogen. Klubberne spiller ofte på faste tidspunkter. Heraf navnet ”Tirsdagsdamer” og ”Onsdagsherrer”. Men derudover er der også ”Ægteskabsturnering” og ”Seniorklub”. I det følgende er der en kort præsentation af de forskellige ”klubber”. Kig på det og se det som din mulighed for at blive en bedre golfspiller og ikke mindst få en god start på dit medlemskab på de ”store” baner.

 

Tirsdagsdamer

Dameklubben – Tirsdagsdamer – er en velfungerende klub i Himmelbjerg Golf Club. Vi har de sidste år været 95-105 medlemmer – man kan blive medlem, når man er fyldt 19 år, men langt de fleste er mellem 50 og op i 70erne. Vi er en aktiv klub med højt aktivitetsniveau – både med hensyn til golf som sociale aktiviteter.

Årligt spiller vi 18 almindelige tirsdage. Her spiller du, når det passer ind i dit dagsprogram – du melder dig bare på i Golf Box med nogen, du kender, men så sandelig også med nogen, du ikke kender. Vi spiller Stableford i 3 rækker, og hver tirsdag er der præmier til de bedst placerede. Dameklubben står selv for disse præmier, og det er gavekort, som kan bruges i shoppen, pubben eller klubben.

Tirsdagsdamerne har også udflugter, pigegolfaften, venindegolf/Golf for Girls og Dameweekend. Der er nok at se til, og det er vældigt hyggeligt.

 

Onsdagsherrer

Onsdagsherreklubben fungerer fuldstændig på samme måde som Tirsdagsdamerne. Onsdagsherrerne vil ligesom Tirsdagsdamerne opfordre nye til at melde sig under ”fanerne”. Spørg Begynderudvalget om, hvordan man tilmelder sig. For efterårets nybegyndere vil det nok først være aktuelt til foråret. Onsdagsherrerne har også en ”Herretur” og er venskabsklub med Hedensted herreklub, og her dystes om en pokal hvert år.

 

Seniorklubben

–          Vi arrangerer golfmatcher for HGC seniormedlemmer på klubbens baneanlæg.

–          Vi ønsker at skabe et venligt og behageligt klubmiljø, og fremme det sociale samvær for klubbens medlemmer, både før, under og efter golfmatcherne.

–          vi arrangerer venskabsmatcher med andre klubbers seniorafdelinger, på såvel hjemme som udebane.

Alderskravet er 55 år for både mænd og kvinder.

Seniorturneringen spilles mandage.

Venskabsklubber: Skanderborg, Horsens, Juelsminde, Stensballegård og Aarhus Ådal.

 

Ægteparturneringen

Ægteparturneringen er en turnering over 3 runder i løbet af sæsonen. Man spiller Mixed Greensome, som i store træk går på, at begge slår ud fra deres respektive teested, vælger derefter den mest attraktive bold og spiller videre på skift, til bolden er i hul.

Det er i orden at stille op til kun en, to eller alle tre turneringer. Det par, der vinder samlet, er det par, der har flest point totalt for de 2 af runderne.

Turneringen afsluttes med spisning og præmieoverrækkelse.

Turneringsplanen for 2018 bliver offentliggjort på hjemmesiden.