Klubber – i – klubben

”Klubber – i – klubben” lyder lidt mærkeligt, men det giver god mening, og det er gode indgange til at komme videre i ”golfkarrieren”. HGC har ”3 klubber-i-klubben”, hvor man kan møde andre klubmedlemmer og deltage i konkurrencer. Her kan man melde sig til enten alene eller sammen med nogen. Du kan læse mere om klubberne ved at klikke på overskriften.

Tirsdagsdamer

Dameklubben – Tirsdagsdamer – er en velfungerende klub i Himmelbjerg Golf Club. Vi har de sidste år været 95-105 medlemmer – man kan blive medlem, når man er fyldt 19 år, men langt de fleste er mellem 50 og op i 70erne. Vi er en aktiv klub med højt aktivitetsniveau – både med hensyn til golf som sociale aktiviteter.

Årligt spiller vi 18 almindelige tirsdage. Her spiller du, når det passer ind i dit dagsprogram – du melder dig bare på i Golf Box med nogen, du kender, men så sandelig også med nogen, du ikke kender. Vi spiller Stableford i 3 rækker, og hver tirsdag er der præmier til de bedst placerede. Dameklubben står selv for disse præmier, og det er gavekort, som kan bruges i shoppen, pubben eller klubben.

Tirsdagsdamerne har også udflugter, pigegolfaften, venindegolf/Golf for Girls og Dameweekend. Der er nok at se til, og det er vældigt hyggeligt.

 

Onsdagsherrer

Onsdagsherreklubben fungerer fuldstændig på samme måde som Tirsdagsdamerne. Onsdagsherrerne vil ligesom Tirsdagsdamerne opfordre nye til at melde sig under ”fanerne”. Spørg Begynderudvalget om, hvordan man tilmelder sig. For efterårets nybegyndere vil det nok først være aktuelt til foråret. Onsdagsherrerne har også en ”Herretur” og er venskabsklub med Hedensted herreklub, og her dystes om en pokal hvert år.

 

Seniorklubben

– Vi arrangerer golfmatcher for HGC seniormedlemmer på klubbens baneanlæg.
– Vi ønsker at skabe et venligt og behageligt klubmiljø, og fremme det sociale samvær for klubbens medlemmer, både før, under og efter golfmatcherne.
–  Vi arrangerer venskabsmatcher med andre klubbers seniorafdelinger, på såvel hjemme som udebane.

Alderskravet er 55 år for både mænd og kvinder.
Seniorturneringen spilles torsdage.

Venskabsklubber: Skanderborg, Horsens, Juelsminde, Stensballegård og Aarhus Ådal.