Jeg vil gerne videre

”Jeg synes golf er rigtigt godt for mig og jeg vil gerne videre. Hvad gør jeg nu?”

Vi har en del tilbud til dig, som gerne vil videre. Det er ikke sådan, at vi sender dig alene ud i marken uden livrem og sikkerhedssele. Vi vil gerne give dig en glidende og behagelig overgang fra begynder til ”rigtig” golfspiller, så du føler dig godt tilpas hele vejen. Vi ved fra erfaringer, at mange har svært ved overgangen fra Bakbjergbanen til Himmelbjergbanen. Bakbjergbanen er (heldigvis) omgivet med megen tryghed, også fordi at al begyndertræningen på bane finder sted derovre. Den tryghed skulle også gerne komme dig til gode på den ”store” bane.

 

Torsdagsturneringen

Vi ser det som en god klubopgave at ”uddanne” dig til golfspiller gennem Torsdagsturneringer, hvis hovedmålgruppe er begyndere. Der vil du sammenmed andre begyndere opleve at spille turnering under kyndig vejledning af mere erfarne spillere (”kaptajner”). Kaptajnernes opgave er ikke at rette på jeres spil (det gør PRO – træneren), men at indføre jer i golfspillets etik og regler. Det skulle gerne give jer nogle gode erfaringer, som I fremover kan bruge på Himmelbjergbanen og andre golfbaner. I kommer her også til at møde andre spillere, som ikke er helt begyndere, men som holder meget af Torsdagsturneringerne, og man må spille med i turneringen, til man kommer under hcp 36. Det er der mange, som benytter sig af, også fordi der er en god stemning og et godt sammenhold omkring turneringen.

 

Club 30+

Vi introducerer jer til Himmelbjergbanen gennem ”Club 30+”, for alle med et spillehandicap over 30 og tilladelse til at spille banen. Club 30+ turneringen ligger også om torsdagen (dog kun hver 14. dag) og er sideløbende med Torsdagsturneringen på Bakbjergbanen. Her arrangerer klubben løbende en 9 – huls turnering på Himmelbjergbanen, hvor I sammen med andre begyndere og lidt mere øvede får afprøvet banen. Efter nogle gange kommer I til at kende banen bedre, og det bliver meget nemmere at tage springet fra Bakbjergbanen til Himmelbjergbanen. Ofte møder man nogle ligesindede i Club 30+, som man kan spille sammen med i sin videre golf-karriere på de ”store” baner.

”Mandag, onsdag, fredag kl. 10” på Bakbjergbanen

Hvis man har tid i dagtimerne, er der en del af vore ældre medlemmer, som spiller mandag, onsdag og fredag på Bakbjergbanen. Man skal ikke melde sig til. Man møder bare op senest 9.45, og så er der lodtrækning om, hvilket hul man starter på. Det er meget stille og roligt uden konkurrence, og det koster ikke noget. Man nyder bare at spille golf sammen med andre.

 

På den store bane….

Når man gerne vil udfordres lidt mere end på Bakbjergbanen, selv om den kan være svær nok, så er det tid til at komme over på Himmelbjergbanen. Mange er lidt forsigtige og er lidt beklemte ved at bestille tider i Golf Box sammen med ukendte spillere, specielt hvis de har et meget lavere handicap. ”Er jeg god nok? Vil de andre være irriterede over at ha’ en begynder på slæb?” Det er nok tanker, vi alle har gjort os i starten. Men klubbens motto ”En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt” er ikke for sjov. Alle klubbens medlemmer er forpligtede på at tage godt imod alle, og det er noget, klubbens medlemmer tager meget alvorligt, og heldigvis hører vi meget sjældent om det modsatte. Så meld dig på alene eller sammen med en, du kender, så møder du også andre spillere i klubben, og her udvikles ofte mange venskaber undervejs.

Klubber-i-klubben

HGC har tre “klubber-i-klubben”, som er gode indgange ti lat komme videre i “golfkarrieren”. Her kan du møde andre medlemmer og deltage i konkurrencer. Du kan melde dig til alene eller sammen med andre. Læs mere HER