72.000 kr. indsamlet ved Pink Cup i Himmelbjerg Golf Club

til kampen mod brystkræft.

 

 

 

I Danmarks største velgørenhedsturnering Pink Cup den 26. juni i Himmelbjerg Golf Club slog 85 kvinder et slag for kampen mod brystkræft og indsamlede i alt 72.000 kr. Det er en rekord stor indsamling og langt over gennemsnittet for indsamlede beløb ved den slags turneringer. Det indsamlede beløb er et godt bidrag til kampen mod brystkræft siger turneringslederne Jane Bach Sørensen og Kamma Dickson, som samtidig takker for den store opbakning fra alle klubbens medlemmer og ikke mindst de mange lokale sponsorer.

 

Hver 9. kvinde rammes af brystkræft

Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft. Alle indsamlede midler går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse til forskning, forebyggelse, samt til rådgivning af brystkræftpatienter og deres pårørende. Behandlingen af brystkræft er over de sidste 40 år forbedret væsentligt, således at 75% af de kvinder der behandles i dag aldrig oplever tilbagefald af sygdommen. Antallet af brystkræfttilfælde har desværre været stigende gennem de sidste mange år, men antallet af personer der overlever sygdommen er heldigvis øget, og 5 års overlevelsen er nu oppe på 87 %. 

Der var højt humør hos alle spillerne umiddelbart før turneringen blev fløjtet i gang i strålende solskin

 

Vi håber på, at vores indsats kan skaffe os en plads i landsfinalen den 21. september, siger Lene Bonderup og Elin Kristensen, som har været arrangører af cuppen.

I de 30 klubber, som indsamler flest penge samlet set og pr. deltager går vinderne af A og B rækken videre til den store landsfinale.  

Vinderne ved Pink Cup Himmelbjerg Golf Club blev:

A-række 

Asta Qvist – 39 point
Conny Christensen – 38 point
Merete F. Hansen – 38 point

B-række

Lotte Vind – 41 point
Inge Prang – 39 point
Lone Johannesen – 38 point