Invitationsturnering 2021

 

Så er en ny sæson på trapperne, og det kribler og krabler i alle, for at komme på græs. I år skal et af vore mål i HGC være, at vi vil starte flere prøvemedlemmer op end sidste år. Derfor læs nedenstående og spekuler på om du ikke har et emne i tankerne.

Allerede lørdag den 27. marts har vi vores første INVITATIONSTURNERING i 2021, hvis vejret tillader det.

 

Inviter en ven, kollega, nabo eller familie-medlem til en hyggelig og sjov turnering på Bakbjergbanen. Hvert HGC-medlem kan invitere en person, som ikke spiller golf I forvejen. Turneringen spilles som et holdspil over 9 huller.

Spilformatet er Texas Scramble, og man spiller med den person man har inviteret.

 

Du gør følgende: – tilmeld dig selv til turneringen I Golfbox under datoen den 23. marts og samtidig hermed har du tilmeldt en ikke golfer – tilmelding er åben. Mød op ved starterhuset/driving range på Himmelbjergbanen kl.10:00.

 

Efter spil er HGC vært ved en kop kaffe og lidt kage i Mulligans.

Hvis Invitationsturneringen skal blive en succes, er det altafgørende, at I bakker op om tiltaget. I er klubbens bedste ambassadører og de bedste til at tale varmt omkring banen, sporten, klubben og alt det sociale, der er en del af HGC.

 

Lidt om afviklingen: Vi mødes på driving range kl. 10:00 og her vil vores pro Michael give lidt undervisning og ikke golferne vil få mulighed for at slå nogle slag. Kl. 10:30 vil der blive orienteret lidt om turneringen og udleveret scorekort. Kl. 11:00 er der gunstart på Bakbjergbanen.

 

Lidt om turneringen: Alt afhængig af deltager antallet spiller vi Texas Scramble på hold med 4 eller 6 personer. Du er på hold med den du er tilmeldt med, samt 2 eller 4 andre. Der er forberedt specielle tee steder for ikke golferne. Holdene sammensættes således, at den samlede handicap sum er nogenlunde ens. Der spilles derfor fra scratch. Alle slår ud og andetslaget slås fra det sted hvor den bedste bold ligger og visa versa. Ikke golferne må tee op på fairway.

 

Kommende Invitationsturneringer:

Søndag den 25. april – Golfens Dag.
Mandag den 9. august