Club 30+ turneringer

Turneringerne henvender sig, som navnet siger, til medlemmer med et handicap over 30. Du skal have banetilladelse til Himmelbjergbanen; men turneringslederen kan i enkelte tilfælde give dispensation.

Formålet med Club 30+ er at give HGC-medlemmer i ovennævnte handicap mulighed for at spille Himmelbjergbanen på en sjov og uforpligtende måde. Club 30+ medlemmerne vil møde spillere på eget niveau, og derved får de mulighed for at styrke deres sociale netværk og skabe nye kontakter i klubben.

Turneringsformen er følgende:
Der spilles 9 huller på Himmelbjergbanen, og der spilles Stableford. Som regel spilles der på For-9. Der stilles 3-mands hold, så spilletiden passer nogenlunde til den tid, der bruges af torsdags-begynderholdene på Bakbjergbanen. På den måde kommer alle i klubhuset nogenlunde samtidigt. Alle spiller ud fra tee 45.

Er du lidt usikker på, om du tør melde dig til, så ring til vores pro Michael Juhl Dalsgaard på tlf. 21 69 41 24 eller til Villy Holm på tlf. 27 78 50 13 for at få en uddybende snak om turneringen.