Ringmaster

[ezcol_1half]

Ringmaster 2014

Afviklet søndag den 24. august 2014 i Horsens.
12 spillere fra hver af Østjysk Golfrings klubber havde mulighed for at møde op til gunstart kl. 9:00 i Horsens. Der blev dystet i 3 rækker med slagspil i A-rækken og Stableford i B- og C-rækken.

Det blev ikke en lige så forrygende dag for HGC, som tilfældet var i 2013, hvor vi vandt både A- og B-rækken

Om det skyldes det meget omskiftelige vejr: sol, byger, blæst tiltagende til meget kraftig vind med voldsomme regn, der gjorde, at mange af spillerne var nødt til at søge dækning under træerne, skal være usagt.

Så der er ikke ret meget andet at sige, end bedre held næste gang, hvor turneringen afvikles i Skanderborg.

Vi ses på træningsbanen.

Finn Nielsen

 

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Ringmaster 2015

Ring Master er en fællesturnering imellem Østjysk Golfring Klubberne, Hedensted, Odder, Juelsminde, Horsens, Skanderborg, Aarhus og Himmelbjerg.

Turneringen finder sted på skift i de enkelte klubber og afvikles hvert år i august/september. Det bliver i 2015 den 6. september. Finalen finder sted i den klub der har formandsskabet og i 2015 er det Skanderborg Golf Klub.

Fra hver klub deltager 4 A-række spillere, 4 B-række spillere og 4 C-række spillere. Kvalifikationen foregår i de enkelte klubber i èn eller flere kvalifikationsturneringer. Udover disse 6 x 12 spillere har vinderne fra det foregående år ret til at deltage, forudsat at spillerne stadig opfylder de krav der stilles til den aktuelle række. Juniorer kan stille op på lige vilkår med de øvrige i de enkelte rækker.

A-rækken er for spillere med HCP 0,0 -17,9, B-rækken HCP 18,0-27,9, C-rækken 28,0-42,0. Der spilles slagspil i A-rækken og stableford i de øvrige rækker.

Der er intet gebyr for deltagerne i finalen og bespisningen denne dag står Østjysk Golfring for.

I de 2 kvalifikationsturneringer til finalen, der afholdes i Himmelbjerg Golf Club, vil fremgangsmåden være beskrevet i propositionerne og resultaterne hænger på opslagstavlen i mellemgangen.

Villy Holm

 

[/ezcol_1half_end]