Tilbagevendt fra en dejlig tur til Le golf national, hvor der blev arbejdet igennem for at kunne holde banen i samme stand som den skal være til Ryder cup. Alle dernede havde en rigtig god uge, og alt er klart til september.

At komme hjem til Danmark igen, var jo som at rejse sydpå, tørke-fuld sol og sveden golfbane. Hmm mindes vi bandede over regnen sidste år, og utroligt at man kan savne regnen. Men nu kunne vi godt tænke os det snart kom.

Jeg har aldrig set vores golfbane så gul, og tænker på hvad mon der sker når regnen kommer, vil det blive grønt igen, eller er det slidt af? Vi gætter forsigtigt på det kommer igen, men har dog påtænkt noget eftersåning af diverse pletter og greens områder ind.

Tiden går med diverse reparationer af vores vandingsanlæg, som jo i disse tider er hjertet i hele banen. Desværre kører det ikke helt optimalt, og giver os derfor lidt ekstra arbejde med at håndvande.

Ellers fik vi rettet det bagerste teested af på hul 9, sået og er i fuld gang med at gro til. Vi er lige mit i vores ferie tid, så vi starter ikke op på næste tee før efter vores Made in Denmark uge.

Vi færdiggør stien til hul 9

Vi laver hegn for enden af driving range, til at stoppe boldene inden de rammer nogen på hul 4.

Vi pynter gårdspladsen op med lidt nyt pynte ral.

Vi får efterfyldt de sidste bunkers. (ser I nogen der trænger, så send mig en mail)

Vi får taget propper op på teesteder og forgreens.

 

Vi glæder os til det bliver grønt igen, men ønsker jer alle en forsat god sommer.

 

Greenteam

Himmelbjerg Golf Club