OBS! Vil du prøve noget nyt? Noget helt nyt? Så tilmeld dig denne turnering, der med sin specielle form, aldrig tidligere har været prøvet i vores klub.

De fleste har sikkert stiftet kendskab med Texas scramble – ikke mindst som begynder; men i denne specielle turnering spilles der en speciel form for Texas scramble.

Der spilles med kun 4 jern/køller pr. hold. Holdene sammensættes med nogenlunde samme holdhandicap, så vi kan spille fra scratch.

Den spiller på holdet der har det laveste handicap, er holdkaptajn.

Hver spiller skal stille med 1 jern/kølle fra sin bag, efter aftale med de tre øvrige på holdet. Disse fire jern/køller er det eneste grej holdet må bruge rundt på banen og de deles om dem. Spillerne må hver især vælge det af de fire jern/køller, der ønskes til hvert slag. Hvis spillerne på holdet ikke kan blive enige om hvilket jern/kølle den enkelte spiller skal stille med, er det holdkaptajnen, der har det sidste ord.

Selve spillet foregår som ved en normal Texas Scramble. Alle slår ud fra teestedet (herrer fra 54 og damer fra 45), med det våben den enkelte vil bruge og herefter vælges den bedste bold og det er fra det sted, der spilles videre. Den bedste bold behøver ikke at være den bold der ligger længst fremme. Kan holdet ikke blive enige om hvilken bold der skal vælges, er det også her holdkaptajnen der bestemmer.

Der sættes en tee i jorden hvor bolden ligger og alle fire placerer deres bold indenfor et scorekorts længde og slår deres næste slag herfra.

Sådan fortsættes der indtil bolden er i hul og antal slag skrives på scorekortet. Der spilles 18 huller.

Hvis du spiller med venstrehåndet golfsæt og ønsker at deltage i turneringen, tilmelder du dig på normal vis; men sender samtidig en besked om din situation til turneringsleder Villy Holm på mail: villybetty@gmail.com. Når deadline så er nået, undersøges det, om der kan stilles hold for dem, der spiller med vestrehåndssæt og du vil få besked herom.

Skynd dig at lave din tilmelding i Golfbox. Sidste frist er onsdag den 15. august kl. 12:00.

Turneringsudvalget