Der var nok nogle, der til klubmesterskaberne i weekenden bemærkede, at der manglede nogle af de normale deltager i ”Åben række herre”. Årsagen var den enkle, at der var kommet lidt rod i datoerne, hvorfor der samme weekend som klubmesterskaberne, også blev spillet oprykningsfinale.
Og i år havde Himmelbjerg Golf Club vundet deres række i kvalifikationspuljen, hvilket betød en invitation fra DGU til at deltage i oprykningsfinalen i Kalø Golf Klub, hvor 16 puljevindere skulle kæmpe om retten til de 8 ledige pladser i 5. division.
Holdet havde forberedt sig godt, men måtte på trods af dette igennem en nervepirrende dag, inden det til slut lykkedes at få sig klemt ind blandt de 8 bedste hold.
Så derfor er Himmelbjerg Golf Club i 2018 repræsenteret i 5. division, hvilket har været målsætningen siden Michael Juhl Dalsgaard tiltrådte som træner.
Oprykningsfinalen blev spillet som slagspilsturnering, hvor scoren fra foursome, samt de 4 bedste ud af 5 singler var tællende i det samlede regnskab.
I resultatlisten nedenfor kan man se hvor tæt det var, men vi holdt os på den rigtige side af stregen.


En STOR tak skal lyde til alle de spillere, der har været en del af holdet i løbet af sæsonen.

 

Til selve oprykningsfinalen bestod holdet af: Michael Juhl Dalsgaard, Valdemar Vater, Daniel Gernow, Anders Bisgaard, William Hegstrup, Kalle Leth Holch, Peder C. Levring – og ikke mindst John Mainz Petersen, der fravalgte klubmesterskabet for at hjælpe i Kalø som ikke spillende holdkaptajn.